Office Relocation completed for Brandview

Office Principles has just finished an exciting project for Brandview.

Brandview were looking to relocate their offices to a new building in the centre of Reading named ‘The Blade’. This iconic building is a striking landmark representing the modern face of Reading. The building was designed to make a statement, stimulating and encouraging new thinking while drawing attention to the huge commercial potential of the area.

These prominent features were immediately recognised by Brandview when they first visited the space, and they quickly decided that it was the perfect workplace, and decided to take the 8th and 9th floors providing spectacular views over Reading for their staff as they work.

Brandview approached Office Principles to help them design and fit-out the new office, and relocate all their employees into the new office space. Brandview realised that the office environment had to work harder than ever before to provide ease and flexibility for their employees. They wanted to provide an inspirational workspace to help their staff stay happy and motivated, and to help attract and retain the best talent.

Office Principles created a stunning office interior that really reflected Brandview’s vision, and included large open plan areas of desking and working zones, as well as a large breakout and cafĂ© area to allow staff to get away from the office environment and take some time-out. A stunning meeting room suite provides a great area for visitors and employees alike.

Brandview is the leading global provider of price, promotion, product content and online product positioning analytics. They enable their clients, retailers and suppliers, to measure and manage their price position, and nutritional proposition, communicate this to shoppers and increase their digital presence and ecommerce performance.

Click here to see the full case study