A New Office for Jive Software

Jive Software were looking to create a stunning new HQ in the UK. As a leading company specialising in social platforms for business communication and collaboration, they needed a workspace that would inspire and motivate their employees.

You can find more images of the work done for Jive Software on our clients page.

Office Principles produced an outstanding design for the 12,000 sq ft of new office space in Thames Valley Park, Reading. When you first enter Jives Software, you step into the ‘Experience Zone’, an environment where Jive can demonstrate their enthusiasm for their products. We sought to reflect Jive Software’s quirkiness and spirit as we conjured up an area that staff and visitors will remember and want to keep coming back to. We blended the natural warmth of wood and the human element of images of persons to give a close ‘Jive’ family relationship to a corporate space. We even created the iconic ‘think tank bubble counter’ to keep those new ‘Jiverous’ idea’s rolling!

Follow Luke Robertson on Google+ for the latest in office interior design.