Size:

16,000 sq ft

Location:

Slough

Activity:

Pharmaceutical & Healthcare

Duration:

12 weeks

Indivior were looking to relocate to a new building in Slough. They approached Office Principles tossist with the design and fit out of their office space. We started with a space utilisation study to gain a better understanding of the way that Indiviorsed their workspace. This helped to inform the design process and enabled us to create annvironment that was more suited to Indiviors needs and requirements. Indivior wanted an environment that focused on wellbeing, collaboration, energy, innovation, andocial cohesion. The design started with a large breakout area in the middle of the office that tookull advantage of the natural light from the atrium. It provides a collaborative area where employeesan meet and work. Desking and agile working zones are positioned around the edge of the spaceear the external windows.